25 Nov 2020 Berita Kampus

Peringatan Hari Guru Nasional 2020 STIKes Mitra Husada Medan

STIKes Mitra Husada Medan menyampaikan Selamat Hari Guru bagi Para Guru dan Dosen di Seluruh Indonesia.
Mari dengan tulus dan penuh komitmen mendidik para siswa untuk menjadi generasi yang berkarakter, berinovasi dan berdaya saing sesuai dengan tema hari guru nasional “Bangkitkan Semangat Wujudkan Merdeka Belajar".
Mari bergandengan tangan untuk bangkit dari ketertinggalan dan mencapai masa depan yang penuh harapan.

STIKes Mitra Husada Medan congratulates Happy Teachers' Day for Teachers and Lecturers throughout Indonesia.
Let's sincerely and fully commit to educate students to become a generation with character, innovation and competitiveness. in accordance with the theme of national teachers day "" Awaken the Spirit to Realize Free Learning ".????
Let's join hands to rise from behind and reach a hopeful future.